Speurtocht met GPS

De route van je speurtocht gaat op basis van GPS punten. Het uitzetten ervan is super simpel en kan gewoon vanuit je luie stoel! Gebruik de kaart in Troovie en zet daarop zelf je meest leuke, spannende of uitdagende route uit, waar je maar wilt. Start bij je voor de deur, gebruik het park in de buurt of maak de wandeling naar de supermarkt een hele beleving.

Het kan overal

Nu maak je waar je maar wilt in een handomdraai je eigen route. Start een route thuis bij je voor de deur, laat hem lopen door het park in de buurt, over het strand of zet hem uit op de camping in Spanje! Gebruik de kaart in de app om jouw route uit te zetten, waar je maar wilt. Zelfs als er geen weg loopt, want dan gebruik je gewoon de satelliet-modus!

Vanuit je luie stoel

Naar buiten om je route uit te zetten? Dat is verleden tijd! Met Troovie doe je het nu vanuit je luie stoel. Geen lintjes meer ophangen door de wijk of pijlen maken van stoepkrijt, maar eenvoudig punten uitzetten op de kaart in de app. Plaats overal waar je van richting wilt veranderen een punt. Zo stippel je in slechts vijf minuten een toffe route uit. Super simpel.

Lengte van de route

Hoe lang wil je spelen? Even kort een half uurtje de deur uit, of juist lekker lang en anderhalf uur rondlopen en plezier hebben? Met Troovie kan het allemaal. Voor het uitzetten van de route vragen we je vooraf hoelang je wilt spelen en hoeveel personen er meedoen. Met die informatie geven we je een advies over de lengte van de route, en hoeveel opdrachten je ongeveer zou moeten plaatsen.

Eindig op een leuke plek

Je kunt zelf kiezen waar de route eindigt. Laat ze een rondje lopen, zodat ze weer thuis uitkomen, of kies juist om te eindigen bij een pannenkoekenrestaurant of ijssalon. Laat de prijs hierop aansluiten en succes gegarandeerd en lekker makkelijk met een kinderfeestje!