gratis of betaald

Troovie is gratis te downloaden en je kunt al onze avonturen gratis uitproberen. Wil je langer op pad en meer kant-en-klare opdrachten, dan heb je ook de mogelijkheid om Mega speurtochten te kopen.

Mini Speurtochten

Hiermee kan iedereen Troovie gratis uitproberen en zien hoe onze app werkt. Je kunt de Mini speurtochten gebruiken om een keer proef te lopen, het avontuur te bekijken of gewoon voor een leuke, korte wandeling met de kids. De Mini speurtochten zijn maximaal 750m lang, duren daardoor ongeveer 20 tot 30min en bevatten 4 kant-en-klare opdrachten per avontuur.

Mega Speurtochten

Wil je niet beperkt zijn in lengte of tijd, of wil je meer kant-en-klare opdrachten voor elk avontuur, dan koop je een of meerdere Mega speurtochten. Hiermee maak je je speurtocht zo lang als je zelf wilt en krijg je per avontuur 12 kant-en-klare te gekke opdrachten. Heb je geen mogelijkheid om in-app aankopen te doen, stuur ons dan even een mail, dan regelen we het met een bankoverschrijving!

Meerdere apparaten

Wil je Troovie gebruiken voor een kinderfeestje of heb je meer dan 4 kids die tegelijk willen spelen, dan raden we aan met 2 toestellen te spelen. Je kunt de speurtocht dan maken, opslaan en delen met het andere apparaat. Dit kan via Whatsapp of email.