Kinderfeestje 5 en 6 jaar

Met de app Troovie maak je nu in een handomdraai de leukste speurtocht ooit voor jouw kinderfeestje! Beleef een van onze gave avonturen, kies uit allemaal te gekke opdrachten en toffe prijzen. Het maken van de speurtocht doe je vanuit je luie stoel en tijdens het spelen is de hele groep lekker buiten op pad. Houd tijdens het spelen een oogje in het zeil, maar verder regelt Troovie het allemaal.

kinderfeestje 5-6 jaar

Kinderen van 5-6 jaar hebben nog een heerlijk levendige fantasie. De speurtochten van Troovie spelen hier handig op in. We nemen de kids mee in een verhaal over ontsnapte monsters (voor die kleintjes nog best spannend) of sturen ze op een spannende tocht met kapitein Jack McTroovey om de magische schat te vinden. Zo zijn ze voor je het weet een uur lang buiten op pad!

Aantal kinderen

Een speurtocht met Troovie spelen op een kinderfeestje, is het leukst met maximaal 6 kinderen per toestel. Heb je een grotere groep, dan is dat geen enkel punt. Gebruik dan 2 toestellen, en deel de gemaakte speurtocht met het andere toestel. Op deze manier komen de kinderen voldoende aan de beurt. Het doorgeven van de telefoon in de groep, wordt tijdens de speurtocht door Troovie geregeld!

Nederlands gesproken

Onze speurtochten zijn helemaal Nederlands gesproken. Dat maakt het avontuur nog leuker. De opdrachten zijn wel geschreven, dus soms is een beetje hulp bij het lezen en uitvoeren van de opdrachten wel handig. Een oudere broer, zus of de ouder die meeloopt komt dan goed van pas!

Niks nodig

De kant-en-klare opdrachten voor iedere speurtocht zijn zo gemaakt, dat je er helemaal niks voor nodig hebt. Je hoeft dus naast een vrolijk humeur en een enthousiaste instelling, helemaal niks mee op pad te nemen. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf nog leuke extra opdrachten bedenken!Troovie has a rating of

4 based on
402 reviews.