Kinderfeestje 7 en 8 jaar

Met de speurtocht app Troovie is er nu super leuk alternatief voor dure kinderfeestjes. Maak in een handomdraai en vanuit je luie stoel, een te gekke speurtocht voor jouw kinderfeestje. Kies een van onze gave avonturen, gebruik de kant-en-klare opdrachten en ga tijdens het feestje met de hele groep lekker naar buiten! Houd zelf een oogje in het zeil, Troovie regelt de rest!

kinderfeestje 7 en 8 jaar

Kinderen van 7 of 8 jaar zijn meestal energiek en staan altijd in de startblokken iets te ondernemen. De speurtochten van Troovie spelen hier handig op in. We nemen de kids mee in toffe verhalen over ontsnapte monsters of sturen ze op een tocht met kapitein Jack McTroovey om een magische schat te vinden. De speurtochten zitten vol mini spelletjes. Hierin kunnen ze hun energie kwijt, moeten ze samenwerken en laten zien hoe snel, slim of sterk ze zijn. Zo zijn ze voor je het weet een uur lang samen buiten aan het spelen!

Aantal kinderen

Een speurtocht doen op een kinderfeestje, is het leukst met maximaal 6 kinderen per toestel. Heb je een grotere groep, dan is dat geen enkel punt. Gebruik dan 2 toestellen, en deel de gemaakte speurtocht met het andere toestel. Op deze manier komen de kinderen voldoende aan de beurt. Het doorgeven van de telefoon in de groep, wordt tijdens de speurtocht door Troovie geregeld!

Maak het persoonlijk

Onze avonturen bieden genoeg ruimte om je eigen creativiteit als speurtocht-maker kwijt te kunnen. Dat maakt de speurtocht natuurlijk nog leuker. Maak een toffe route langs leuke locaties, voeg je eigen opdrachten toe (wellicht met benodigdheden of geef de jarige hierin een speciale rol), gebruik lekker veel foto opdrachten voor een gave herinnering achteraf en zorg voor een toffe prijs (zet het eindpunt bij de friettent, ijssalon of gewoon weer thuis waar ze vervolgens hun eigen cake mogen versieren).

Begeleiding

Ook in deze leeftijd is het belangrijk (en vooral ook erg leuk) om als volwassenen mee te lopen. Ze gaan soms helemaal op in de speurtocht waardoor ze iets minder op de omgeving letten. Laat de kinderen verder zelf maar uitvogelen hoe het werkt, hoe de route loopt en speel vooral mee met de opdrachten!Troovie has an average rating of

4 based on
402 reviews.