Kinderfeestje thuis organiseren

Organiseer nu een leuk en betaalbaar kinderfeestje thuis met de app Troovie! Je eigen unieke speurtocht is zo gemaakt: Kies een van onze gave Nederlandstalige avonturen, maak een route bij jouw in de buurt, gebruik onze kant-en-klare opdrachten en selecteer een leuke prijs. En dat allemaal vanuit je luie stoel! Ga tijdens het kinderfeestje lekker met de hele groep buiten op pad. Houd een oogje in het zeil, Troovie regelt de rest!

leeftijd 5-6 jaar

Kinderen van 5-6 jaar hebben nog een heerlijk levendige fantasie. De avonturen in Troovie zijn hier helemaal op ingericht. We nemen de kids mee in een verhaal over ontsnapte monsters (voor die kleintjes nog best spannend) of sturen ze op een spannende tocht met kapitein Jack McTroovey om de magische schat te vinden. En de app is zo intuïtief, dat zelfs de kleinste er mee overweg kunnen!
Lees verder

Aantal kinderen

Een speurtocht met Troovie spelen op een kinderfeestje, is het leukst met maximaal 6 kinderen per toestel. Heb je een grotere groep, dan is dat geen enkel punt. Gebruik dan 2 toestellen, en deel de gemaakte speurtocht met het andere toestel. Op deze manier komen de kinderen voldoende aan de beurt. Het doorgeven van de telefoon in de groep, wordt tijdens de speurtocht door Troovie geregeld!

Wat als er iets mis gaat tijdens het lopen?

Mocht het spel onverwacht stoppen (om welke reden dan ook), dan kan de speurtocht altijd worden hervat. De speurtocht gaat dan gewoon verder waar je gebleven was: wel zo handig!

leeftijd 7-8 jaar

Kinderen van 7 of 8 jaar zijn meestal energiek en staan altijd in de startblokken iets te ondernemen. De speurtochten van Troovie spelen hier handig op in. We nemen de kids mee in toffe verhalen en de speurtochten zitten vol mini spelletjes. Hierin kunnen ze hun energie kwijt, moeten ze samenwerken en bijvoorbeeld laten zien hoe snel, slim of sterk ze zijn.
Lees verder

Mooie lengte

Om de lengte van de speurtocht te bepalen, vragen we bij het maken van je route, hoe lang je op pad wilt en met hoeveel personen. Op basis hiervan geven we een advies over het aantal te plaatsen opdrachten en de lengte van de route. Daarmee ben je zeker van een te gekke speurtocht en een waanzinnige beleving tijdens het kinderfeestje!

Tof avontuur

Kies een van de avonturen die het beste past bij de groep. Ga bijvoorbeeld met Professor Pruttel monsters jagen in de buurt, of ga als piraat samen met kapitein Jack McTroovey op zoek naar de geheime schat.Troovie has a rating of

4 based on
402 reviews.