Je eigen speurtocht maken?

Maak een speurtocht waar je maar wilt: thuis door je eigen wijk, in het park of maak een leuke route naar de supermarkt. Je eigen unieke speurtocht maken met Troovie is super simpel én mega snel. Kies een van onze te gekke avonturen en je bent met Troovie op je mobiel of tablet, binnen 5 minuten samen buiten op pad!

Kies een avontuur

Met Troovie tover je jouw eigen speurtocht om in een echt avontuur. Kies zelf welk avontuur je deze keer wilt beleven. Kom mee naar buiten dan gaan we bijvoorbeeld monsters vangen met Professor Pruttel. Laat zien dat je een echte monsterjager bent en vang ze allemaal! Of ga samen met kapitein Jack McTroovey op zoek naar de geheime schat en zorg dat je uit handen van Balthazar en zijn roverschurken blijft.
Lees verder

Maak een route

De route voor je speurtocht uitzetten kan nu vanuit je luie stoel en in slechts een paar minuten! Gebruik de kaart in Troovie en zet daarop zelf je meest leuke, spannende of uitdagende route uit, waar je maar wilt. Start bij je voor de deur, gebruik het park in de buurt of maak de wandeling naar de supermarkt een hele beleving.
Lees verder

Plaats opdrachten

Een leuke speurtocht zit natuurlijk vol super gave, gekke en uitdagende opdrachten! En omdat het bedenken van opdrachten niet altijd even makkelijk is, heeft Troovie dit al voor je gedaan. Met onze kant-en-klare opdrachten zit je speurtocht voor je het weet vol leuke mini spelletjes! Beschik je over een flinke dosis creativiteit en inspiratie, dan kun je natuurlijk ook je eigen opdrachten bedenken en toevoegen!
Lees verder

Bedenk een prijs

De speurtocht zelf is al een hele beleving, maar het vinden van een leuke prijs maakt het helemaal compleet! Een verborgen schat vol snoepjes of mogen kiezen wat er ‘s avonds gegeten wordt. Je kunt kiezen uit een aantal standaard prijzen of je maakt een foto van je eigen prijs die je wilt geven. Zo’n eigen prijs is bijv super tof bij een kinderfeestje!
Lees verder

Gratis of betaald

Troovie is gratis te downloaden en je kunt al onze avonturen gratis uitproberen. Wil je langer op pad en meer kant-en-klare opdrachten, dan heb je ook de mogelijkheid om Mega speurtochten te kopen.
Lees verder

Speel je speurtocht

Uitleggen hoe leuk Troovie is om te spelen, voelt een beetje als uitleggen hoe lekker een taart is: dat is lastig. Eigenlijk moet je het gewoon spelen en ervaren! Wil je toch weten wat je kunt verwachten, lees dan verder.
Lees verder

Hoe het werkt?Troovie has a rating of

4 based on
402 reviews.