Speurtocht opdrachten

Een speurtocht vol leuke opdrachten is zo gemaakt met deze gratis app. Alle avonturen bevatten kant&klare opdrachten, gekke vragen en toffe mini spelletjes! Beschik je zelf over een flinke dosis creativiteit en inspiratie, dan kun je natuurlijk ook je eigen opdrachten bedenken en toevoegen!

Kant-en-klaar

Troovie zit vol met toffe kant-en-klare opdrachten en vragen om je speurtocht mee te vullen. Alle opdrachten en vragen zijn leuk en uitdagend voor met z’n tweeën of voor een groep kinderen tijdens bijvoorbeeld een kinderfeestje. Ook hoef je geen spullen mee te nemen. Voor onze opdrachten heb je namelijk, behalve een goed humeur en enthousiaste deelnemers, helemaal niks nodig!

Verschillende soorten

Er zijn vier verschillende type opdrachten die in de speurtocht gebruikt kunnen worden. Laat de kids een taak volbrengen, iets doen binnen de tijd, een foto ergens van maken of meerkeuze vragen beantwoorden. Alle vier hebben hun eigen karakter en zorgen ervoor dat de speurtocht uitdagend en interactief is.

Zelf maken

Bedenk ook je eigen opdrachten of vragen! Je maakt hierdoor je speurtocht nog leuker en persoonlijker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opdrachten die gebruik maken van de omgeving (speeltuin, grasveldje) of waarin de namen van de deelnemers terugkomen. In je route kan je zowel kant-en-klare als je eigen opdrachten toevoegen.

Méér opdrachten

Alle opdrachten in de speurtocht zorgen ervoor dat het avontuur nog toffer en spannender wordt. Zorg er dus voor dat je genoeg opdrachten in je speurtocht plaatst en dat je je eigengemaakte opdracht aan laat sluiten bij het gekozen avontuur. Wil je weten hoe? Bekijk dan onze kant-en-klare opdrachten voor inspiratie!.