Speurtocht voor kinderen, vol avontuur!

Met Troovie tover je jouw eigen speurtocht om in een écht avontuur. Kies zelf welk avontuur je deze keer wilt beleven. Kom mee naar buiten dan gaan we bijvoorbeeld monsters vangen met Professor Pruttel. Laat zien dat je een echte monsterjager bent en vang ze allemaal! Of ga samen met kapitein Jack McTroovey op zoek naar de geheime schat en zorg dat je uit handen van Balthazar en zijn roverschurken blijft.

Super makkelijk

Op avontuur gaan is heel eenvoudig. Kies simpelweg het avontuur dat je op dat moment wilt beleven, download het op je telefoon en zet vervolgens jouw unieke speurtocht uit. Na het opslaan, ben je klaar om het avontuur te gaan beleven en heb je geen internet meer nodig!

Nederlands gesproken

Bij Troovie draait alles om de kinderen een te gekke beleving te geven. Daarom zijn onze avonturen Nederlands gesproken, is elk avontuur geschikt voor kids van 4 tot en met 10 jaar en maakt het niet uit of je het nu samen speelt of gebruikt voor een kinderfeestje. Al onze avonturen zijn zorgvuldig getest en met veel liefde voor verhalen en buiten spelen gemaakt.

Heel goedkoop

De Speurtochten van Troovie zijn bijzonder betaalbaar. Voor maar 5 euro heb je al een Mega speurtocht! Je kunt dan een van onze avonturen kiezen en krijgt bovendien minimaal 12 gave kant&klare opdrachten. Elke Megaspeurtocht kan oneindig vaak worden gespeeld. Natuurlijk kan je met onze Mini speurtochten ieder avontuur eerst proberen, zodat je zelf kunt ontdekken hoe waanzinnig tof Troovie is.

Vól interactie

Troovie zorgt met sterke verhaallijnen, te gekke animaties, leuke geluiden en veel interactieve opdrachten dat de fantasie van kinderen flink wordt geprikkeld en dat ze helemaal opgaan in het avontuur. De telefoon of tablet is altijd onderdeel van het verhaal en vormt zich afhankelijk van het avontuur om in bijvoorbeeld de monsterwijzer, die ze in de richting wijst van de ontsnapte monsters.

Monstervangers en Professor Pruttel

Schatzoekers met Jack McTroovey